Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Pizzastål, "Norrland" - Gourmetstål

1175:-
Med Gourmetstål Norrland kan du enkelt baka pizza med restaurangkvalité på två minuter eller mjukkakor & tunnbröd som i en bagarstuga.  Gourmetstål görs med malm från malmfälten i Norrbotten och är handarbetade för högsta kvalité.
1783-23606
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 5 st
 • Butik Stockholm 5 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Uppgradera din vanliga ugn till att ge värme som en vedeldad!


   Det som gör Gourmetstål Norrland helt unikt är den speciella yta som som uppstår vid blästring. Mycket små fördjupningar och upphöjningar skapar en större kontaktyta och även ett ökat tillflöde av luft som ger den största effekten av våra Gourmetstål / Pizzastål. Norrlands modellen är 37x33x1cm och väger 9kg. Detta medför att man har nog med lagrad värme/energi för att löpande baka pizza och bröd utan uppehåll. Så för tex en fest, stor bjudning, bagarstugekväll eller barnkalas är det perfekt. Anordna en pizzakväll istället för en tacokväll, fyll bara små skålar med olika toppningar och alla kan göra sin favoritpizza snabbt och enkelt.

   Med Gourmetstål Norrland ingår 10års garanti på en produkt som håller i generationer. Vi rekommenderar två bröd/pizzaspadar för att underlätta tillagningen av pizza och tunnbröd. Då bästa sättet att förbereda pizzan är att lägga på den utbakade pizzadegen på spaden för att sen lägga på all topping. Med två spadar har du då alltid en ny pizza/tunnbröd redo för ugnen.

   Gourmetstål Norrland är för de som vill ha det bästa.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 2003 EAN: 7350100570037
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se