Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Gräddsifon, Creative Whip Premium, 0,5L, Wave Green - iSi

1195:-
1362-28328
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 9 st
 • Butik Stockholm 9 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Med iSi Creative Whip Premium kan du förtrolla vilken tallrik som helst! Förvandla såväl söta som salta favoriträtter till lätta och luftiga smakupplevelser: från läckra mousser, skum och vispgrädde via pannkakor och våfflor hela vägen till läckra såser och dipp. Veganska delikatesser kan också tillagas på nolltid. I kombination med vårt utbud av molekylära ingredienser är möjligheterna oändliga!


   Med hjälp av iSi Creative Whip kan du snabbt och enkelt tillaga lätta och luftiga läckra kreationer. I iSis omfattande digitala receptbank kan du få ny matlagningsinspiration varje dag till såväl tallriken eller skålen som glaset  Du kan till och med minska matsvinnet eftersom innehållet i sifonen är i ett slutet trycksatt system och kan förvaras i kylen i flera dagar, med bibehållen kvalitet. Sifonen används för att trycka in luft i diverse komponenter och därför skapa läckra såser, skum, krämer, desserter eller annat som smälter i luften. Dessutom ser det trevligt ut på tallriken. Creative Whip används till kalla satser som till exempel grädde, pannkakssmet, våffelsmet, skum, drinkar, eller krämer. Den är flexibel, behändig och snygg på samma gång - detta praktiska köksredskap kommer att gnistra på alla matbord och har en plats i varje kök. Levereras klar för användning då 2 st iSi Professional gräddpatroner ingår.


   iSi Creative whip är helt och hållet diskmaskinsäker. Den är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet för år av matlagningsnjutning. Lock och patronhållare har en trendig vågdesign av silikon för greppvänlighet även med våta händer eller kall kondens på flaskan. Även påavtryckaren finns ett silikongrepp för enkel portionering I förpackningen finns tre dekorationsspetsar (stjärna, tulpan, rak spets) gjorda av högkvalitativt rostfritt stål - för att kunna variera vid servering och dekoration. Även iSis gräddpatroner är tillverkade av 100% rostfritt stål av europeiskt ursprung.


   Sedan 2022 har iSi varit den första tillverkaren på marknaden som producerar sina laddare på ett 100 % klimatneutralt sätt genom teknisk innovation och klimatkompensation. Alla patroner har dessutom tillverkats exklusivt i Österrike sedan 1964 och iSi använder 100 % grön el sedan 2012. 


   Ännu fler tillbehör och reservdelar finns tillgängliga separat. iSis standardgängor gör att alla munstycken och tillbehör är kompatibla.


   iSi Creative Whip kan endast användas för kalla applikationer och är därför utmärkt i till exempel ett café eller servering. 3 års garanti från tillverkare. 


   Förpackningen innehåller: 
   1 x flaska i rostfritt stål 
   1 x Huvud med silikonpackning (transparent) 
   3 x dekorationsmunstycken (stjärna, tulpan, rak spets) gjorda av rostfritt stål 
   1 x patronhållare 
   1 x Rengöringsborste 
   1 x sifonband (för märkning av innehåll och datum/tid för beredning) 
   2 x iSi Professional gräddpatroner 
   1 x Recepthäfte
 • Specifikationer
  • EAN: 9002377052300
iSi grundades 1964 men har sina rötter nästan 100 år tidigare. 1867 gjorde Carl Pochtler den första sodasifonen, några år senare fick han patent på sin uppfinning och startade efter det produktionen i Wien. Det som hände på 1960-talet var att femte generationen Pochtler ombildade företaget under det nya namnet iSi och snart kom även den första engångspatronen för smidig laddning av sifoner hemma. För oss är iSis Gourmet Whip tillsammans med en sous vide-cirkulator en högst upp på listan över måste ha-prylar som är lite mer speciella än en stekpanna.
iSi
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se