Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Grillkol / Träkol - Big Green Egg

1282-17226
Storlek:
9 kg
9 kg
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Det ursprungliga Big Green Egg-grillkolet. Består endast och uteslutande av nordamerikansk ek och hickory i bitar av varierande storlek. Det innebär följaktligen att den INTE innehåller några kemikalier, fyllnadsmedel, antracitkol, kalk eller petroleumprodukter.  Tillsammans med Jospers kol är detta en av de bästa träkolen på marknaden, och du kan smaka skillnaden! Dessutom är den ekonomiskt då det har både högt energiinnehåll och lång brinntid från de stora bitarna. Samtidigt är den snabbstartad då de mindre bitarna är mer lättantändliga.

   Vi hanteringen av så här fin kol avråder vi starkt från användandet av tändvätska.

   Finns i förpackningen 9 kg

   Säsongen 2022 är det mycket begränsad tillgång på kolet som tillverkas i Ukraina. Med anledning av detta kan vi inte veta när lagret fylls på nästa gång.
 • Specifikationer
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se