Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Gryta med lock, Atlantis - Demeyere

1418-16955
Storlek:
20 cm / 5 liter
20 cm / 5 liter 16 cm / 1,5 liter 18 cm / 2,2 liter 20 cm / 3 liter 22 cm / 4 liter 24 cm / 5,2 liter 24 cm / 8 liter 28 cm / 8,4 liter
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Gryta med lock i rostfritt stål av absolut toppkvalitet från belgiska Demeyere. Grytan har en riktigt rejäl sandwichbotten som består av hela 7 lager aluminium, koppar och rostfritt stål, som i sig ger fantastiska stekegenskaper, värmespridning samt värmehållning: Värmen fördelas alltid jämnt över hela ytan.

   Utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten, snarare än uppvärmning av omgivande luft, för att förbättra matlagningen och göra den snabbare.

   Alla Demeyeres kärl är behandlade med Silvinox som är en unik metod för att rena stålet. Det ger ett stål som är så rent att ytan upplevs vara lika lättdiskad som ett teflonbelagt kärl.

   Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Tål även ugnsvärme.
 • Specifikationer
  • Beläggning: Utan beläggning
   Induktion: Fungerar på induktion
   Serie: Atlantis
   Volym: 1.5 liter, 2.2 liter, 3 liter, 4 liter, 5.2 liter, 8.4 liter
Belgiska familjeföretaget Demeyere är kok- och stekkärlens Rolls Royce. Många kärl är tillverkade så många som sju lager och kvalitetstänket går igenom allt som har deras namn på sig. Vill du ha kastruller, grytor och stekkärl som både sprider och håller värmen på ett oöverträffat sätt har du hittat helt rätt. Med flera patenterade tekniker som bland annat Silvinox och TriplInduc får du kärl som levererar hög kvalitet och håller sig skinande under många års användning. Bocuse d’Or-vinnaren Mathias Dahlgren använder dagligen Demeyere i sina prisbelönta restauranger på Grand Hôtel i Stockholm.
Demeyere
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se