Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar
11

Handyjetbrännare med piezo, inkl. stor gas (350 g) - Sievert

890:- / 795:-
Brännare med piezotändare och handtag. Lämplig för flambering, karamellisering, allmän upphettning och för att få till de ultimata marängtopparna på din lemon meringue pie.Vi gillar den såklart också för att bränna av sous vide-tillagade rätter och t.ex. få kycklingar perfekt knapriga även i armhålan.
1115-15139Antal:

Lägg i kundvagnen
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 795:-
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Brännare med piezotändare och handtag. Lämplig för flambering, karamellisering, allmän upphettning och för att få till de ultimata marängtopparna på din lemon meringue pie.Vi gillar den såklart också för att bränna av sous vide-tillagade rätter och t.ex. få kycklingar perfekt knapriga även i armhålan. Den fungerar även bra för snabbstart av majbrasor, vallning av skidor, upptändning av marschaller och upptining av frusna vattenledningar och alla andra knipor som en riktigt varm eld kan lösa.

   Gasolförbrukning är på ca 140g/h motsvarande en effekt om 1,8kW. Lågan är kraftfull och påverkas inte av position på brännaren tack vare ett inbyggt förvärmningsrör, det betyder att till skillnad från “vanliga” brännare kan du elda från alla vinklar och håll utan att den flammar upp. Smidigt! Brännardiameter 20 mm.

   Brännaren kommer upp i en alldeles lagom temperatur om 1925°C (i änden på den ljusblå tungan). Eller man den på lite längre håll skapas en bred och jämn värme som är en fröjd vid karamellisering av t ex crème brûléer.

   Nu är vi så himla generösa på KitchenLab att vi faktiskt BJUDER på en stor flaska gas! Den innehåller 350g gas och räcker till över en timmes eldande. Vill du köpa till fler flaskor finns de i två storlekar: liten och stor.

 • Specifikationer
  • EAN: 8026548026540
Svenska Sievert har hållit igång ända sedan 1882. De sysslar med högkvalitativa värmeverktyg för professionella användare. Med lång erfarenhet av teknologisk utveckling och vad det finns för behov av brännare har de fortsatt att utveckla nya och bättre produkter ända sen starten. Trots att många förknippar deras brännare med lödning ser vi dem främst som ett komplement till Sous Vide.
Sievert
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se