Sievert

Handyjetbrännare med piezo, inkl. stor gas (350 g) – Sievert

1115-15139

Brännare med piezotändare och handtag. Lämplig för flambering, karamellisering, allmän upphettning och för att få till de ultimata marängtopparna på din lemon meringue pie.Vi gillar den såklart också för att bränna av sous vide-tillagade rätter och t.ex. få kycklingar perfekt knapriga även i armhålan. Den fungerar även bra för snabbstart av majbrasor, vallning av skidor,... Läs mer

Stor gasflaska till handyjetbrännare, 350 g - Sievert

Handyjetbrännare med piezo - Sievert

745 kr

Uppskattad leverans 13 - 20 december.

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

745 kr

Brännare med piezotändare och handtag. Lämplig för flambering, karamellisering, allmän upphettning och för att få till de ultimata marängtopparna på din lemon meringue pie.Vi gillar den såklart också för att bränna av sous vide-tillagade rätter och t.ex. få kycklingar perfekt knapriga även i armhålan. Den fungerar även bra för snabbstart av majbrasor, vallning av skidor, upptändning av marschaller och upptining av frusna vattenledningar och alla andra knipor som en riktigt varm eld kan lösa.

Gasolförbrukning är på ca 140g/h motsvarande en effekt om 1,8kW. Lågan är kraftfull och påverkas inte av position på brännaren tack vare ett inbyggt förvärmningsrör, det betyder att till skillnad från “vanliga” brännare kan du elda från alla vinklar och håll utan att den flammar upp. Smidigt! Brännardiameter 20 mm.

Brännaren kommer upp i en alldeles lagom temperatur om 1925°C (i änden på den ljusblå tungan). Eller man den på lite längre håll skapas en bred och jämn värme som är en fröjd vid karamellisering av t ex crème brûléer.

Nu är vi så himla generösa på KitchenLab att vi faktiskt BJUDER på en stor flaska gas! Den innehåller 350g gas och räcker till över en timmes eldande. Vill du köpa till fler flaskor finns de i två storlekar: liten och stor.