Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Black Rub till nöt/stek/BBQ, 368 g - Hardcore Carnivore

229:-
1451-23518
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 10 st
 • Butik Stockholm 10 st
 • Butik Malmö 3 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Hardcore Carnivore Black är designad för att komplettera nötkött av alla slag. I Black ingår de vanligaste kryddorna för biffar och nötkött, med tillägg av den spännande ingrediensen … aktivt kol! Nu i större förpackning på 369 g.

   Hardcore Carnivore Black ger både en läcker smak och utseende på köttet.

   För det första: Det ger en bra grund för att en ”crust” ska bildas när köttet grillas.
   För det andra: Black svärtar köttets utsida redan innan du börjar grilla, du behöver inte övervaka köttet bara för att uppnå en tilltalande färg.
   För det tredje: den läckra svarta färgen skapar en fantastisk kontrast mot köttets rosa inre, vilket gör det otroligt visuellt tilltalande.
   Aktivt kol: Ja, kolet är säkert. Det här är definitivt inte samma träkol som den i din grill! Hardcore Carnivore Black innehåller aktivt kol i livsmedelskvalitet av kokosnötskal.

   Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Black innan du tillagar det. Den kan användas på köttet när den grillas över träkol eller öppen eld eller tillagas i stekpanna eller ugn.

   Hardcore Carnivore Black innehåller förutom aktivt kol alla klassiska rubkryddor som salt, peppar, vitlök, farinsocker, lök och en antydan av chili. Det är en smakprofil som är neutral nog att arbeta med en mängd olika proteiner.

   Hardcore Carnivore Black har ingen tillsatt glutamat (MSG).
   Vikt: 369 g
   Innehåll: Havsalt, kryddor, socker, torkad vitlök och lök, chili och aktivt kol.

   Hardcore Carnivore Black är skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: HCBLACKL EAN: 850005174042
Hardcore Carnivore Black är skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”Om Jess Pryles:”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.
Hardcore Carnivore
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se