Hardcore Carnivore

Hardcore Carnivore Meatchelada, rub chili/lime, 241 g – Jess Pryles

cb-HC-MTCH-L

En chili-lime rub inspirerad av Texas tradition för ölsalt. Den är magisk på kyckling, fajitas och grillat kött. Nu i större förpackning! Hardcore Carnivore Meatchelada är den femte och senaste kryddan från Jess Pryles. Meatchelada är en premium-rub med chili och lime som ger köttet en extra kick. Den är fyllig och komplex i sin... Läs mer

199 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 14 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

En chili-lime rub inspirerad av Texas tradition för ölsalt. Den är magisk på kyckling, fajitas och grillat kött. Nu i större förpackning!

Hardcore Carnivore Meatchelada är den femte och senaste kryddan från Jess Pryles.

Meatchelada är en premium-rub med chili och lime som ger köttet en extra kick. Den är fyllig och komplex i sin smak och är perfekt som rub. Den är magisk på kyckling, fajitas och grillat kött. Den passar på ostron, fries, ägg, elotes (majskolv) edamame-bönor och till och med på grön melon. Eller varför inte krydda glaskanten på ditt ölglas när du dricker en ljus lager.

Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Meatchelada innan du tillagar det. Alternativt, för maximal smakeffekt, använd Meatchelada på ditt färdiglagade kött.

Hardcore Carnivore Meatchelada är utan Glutamat (MSG) och utan artificiella färgämnen.

Innehåll: Chili, kryddor, salt, citronsyra, farinsocker, limepulver och torkad vitlök

Ursprung: USA,
Vikt: 241g

Förvaras torrt, svalt och mörkt.

Skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”

Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.