En premium-rub med chili och lime som ger köttet en extra kick. Den är fyllig och komplex i sin smak och är perfekt som rub. Den är magisk på kyckling, fajitas och grillat kött. Den passar på ostron, fries, ägg, elotes (majskolv) edamame-bönor och till och med på grön melon. Eller varför inte krydda glaskanten på ditt ölglas när du dricker en ljus lager.
Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Chili/Lime innan du tillagar det. Alternativt, för maximal smakeffekt, använd Chili/Lime på ditt färdiglagade kött.
Hardcore Carnivore Chili/Lime är utan Glutamat (MSG) och utan artificiella färgämnen.
Innehåll: Chili, kryddor, salt, citronsyra, farinsocker, limepulver och torkad vitlök
Ursprung: USA,
Vikt: 241g
Förvaras torrt, svalt och mörkt.
Skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”
Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.