Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Rub chili/lime, 240 g - Hardcore Carnivore

229:-
1451-23519
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 5 st
 • Butik Stockholm 5 st
 • Butik Malmö 3 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • En chili-lime rub inspirerad av Texas tradition för ölsalt. Den är magisk på kyckling, fajitas och grillat kött. Nu i större förpackning!

   En premium-rub med chili och lime som ger köttet en extra kick. Den är fyllig och komplex i sin smak och är perfekt som rub. Den är magisk på kyckling, fajitas och grillat kött. Den passar på ostron, fries, ägg, elotes (majskolv) edamame-bönor och till och med på grön melon. Eller varför inte krydda glaskanten på ditt ölglas när du dricker en ljus lager.


   Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Chili/Lime innan du tillagar det. Alternativt, för maximal smakeffekt, använd Chili/Lime på ditt färdiglagade kött.


   Hardcore Carnivore Chili/Lime är utan Glutamat (MSG) och utan artificiella färgämnen.


   Innehåll: Chili, kryddor, salt, citronsyra, farinsocker, limepulver och torkad vitlök

   Ursprung: USA,
   Vikt: 241g

   Förvaras torrt, svalt och mörkt.

   Skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”

   Om Jess Pryles:
   ”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: HC-MTCH-L EAN: 850005174370
Hardcore Carnivore Black är skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”Om Jess Pryles:”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.
Hardcore Carnivore
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se