100% Chef

Högprecisionsvåg, 0,005 gram – 100% Chef

hpc-130/0002

Digital högprecisionsvåg från 100% Chef för dig som ställer riktigt höga krav på precision. Speciellt lämplig för hantering av koncentrerade ämnen som saffran, konsistensgivare, molekylära ingredienser och liknande. Utformad för kontinuerlig användning i professionell miljö. Vågen har snabb responstid och är lätt att läsa av. Självfallet har den de funktioner man kan förvänta sig av en våg... Läs mer

5 990 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 5 st
Stockholmsbutik 5 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Digital högprecisionsvåg från 100% Chef för dig som ställer riktigt höga krav på precision. Speciellt lämplig för hantering av koncentrerade ämnen som saffran, konsistensgivare, molekylära ingredienser och liknande. Utformad för kontinuerlig användning i professionell miljö. Vågen har snabb responstid och är lätt att läsa av.

Självfallet har den de funktioner man kan förvänta sig av en våg med en prislapp som denna – tare, autokalibrering och automatisk avstängning efter två minuters inaktivtet. Vindskydd för ökad precision ingår. Kontakter för USB och kopplimg RS-232-C printer gör att den kan integreras i större system och användas för prismärkning av produkter. Kan drivas både på uppladdningsbara batterier samt elnätet. Det går att väga i gram, karat och pund. Även piece-räkning och procent.

Maxvikt: 150 g
Mätinkrement: 0.005 g

Yttermått: 25x 20×15 cm

Diameter på vägskål: 116 mm
1 års garanti