Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Honey & Co - Itamar Srulovich & Sarit Packer

450:-
1399-19882
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Efter att ha blivit kära genom varandras passion för matlagning öppnade Itamar Srulovich och Sarit Packer restaurangen Honey & Co., en av Londonds hetare restauranger, 2012. Efter öppningen har de serverat många otroliga rätter och nu är det dags för dem att släppa en kokbok.

   Boken innehåller recept på spreads och dippsåser, sallader, one-pan dishes, enkla soppor, persisika förrätter, nordafrikanska tangine-grytor, sofritos från Jerusalem och örtladdade grytor från Iran. Rätter och smaker från Mellanöstern görs tillgängliga på ett riktigt bra sätt.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9781444754674 EAN: 9781444754674
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se