Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Horl Box, Förvaringslåda i trä - Horl

3595:-
1880-28214
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Vad blir inte bättre av att förvaras i en svindyr trälåda? Med HORL® Box har det skapats en exklusiv förvaringslösning för både knivslip och tillbehör. Den garanterar säker transport och är alltid redo att användas i köket. HORL® Box är det perfekta sättet att förvara din knivslip och alla dess tillbehör. Från lockets magnetiska stängningssystem till dess raffinerade inre layout, har varje detalj beaktats med omsorg. Även utsidan av HORL® Box imponerar med sitt eleganta utseende. Att hålla ordning och vara rädd om sina grejer har aldrig känts lika angeläget! Passar HORL®2 eller HORL®2 Pro med plats för 1x Knivslip, 4x slipskivor, 1x HORL® strigel och 1x HORL® förstoringsglas. Obs: Denna produkt är inte kompatibel med HORL®2 Cruise.

   Boxens magnetlås och lockets dubbla tung- och spårstängning garanterar säker transport och en skön känsla varje gång du öppnar den. En mycket användbar funktion är att locket kan tas av helt, snabbt och enkelt.

   Förutom det oklanderliga yttre utförandet, som garanteras i varje HORL® Box genom individuellt utvalda matchande träslag för box och lock, imponerar HORL® Box även med sitt inre hantverksprecision. Från sidoslitsen för HORL® Leather till silikonkuddar för att skydda produkterna och boxen - även de minsta detaljerna har tagits om hand med omsorg.

   För att du alltid ska ha allt du behöver för att slipa knivar till hands i ditt kök, har lådan anpassats den till de storlekar som används av Europas ledande kökstillverkare. HORL® Box mått (40,5 cm x 9,2 cm x 6,9 cm) har valts för att passa i alla besticklådor så att den kan användas perfekt som lådinsats.

   HORL® Box tillverkas av oss tillsammans med våra partners i Schwarzwald.Från de två svarta färgskikten och det massiva askträet, slipningen av lådan och locket till lasergraveringen av HORL®-logotypen - sker all produktion regionalt. Det är så vi garanterar högsta kvalitet.
 • Specifikationer
  • Passar till modell: Horl 2. Horl 2 PRO
   Lev. artikelnummer: HO2BOX-P EAN: 767523849133
We are a family of innovation pioneers with 25+ years of experience in knife sharpening based at the foot of the Black Forest.
HORL-1993
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se