Pulltex

Ishink olika färger – Pulltex

sq-P-107-6_var

Håll vinet eller champagnen fortsatt kall efter öppning med denna ishink från Pulltex. Hinken är i transparent, frostad design och har en försänkning i sidan, vilket gör så att flaskan alltid ligger stadigt på plats. Handtagen på sidorna gör att hinken enkelt kan flyttas, även om den är fylld med is och vin. Mått: 24 cm... Läs mer

Nollställ

149 kr399 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

149 kr399 kr
Finns i lager
snabb leverans

Håll vinet eller champagnen fortsatt kall efter öppning med denna ishink från Pulltex. Hinken är i transparent, frostad design och har en försänkning i sidan, vilket gör så att flaskan alltid ligger stadigt på plats.

Handtagen på sidorna gör att hinken enkelt kan flyttas, även om den är fylld med is och vin.

Mått: 24 cm hög
Volym: Rymmer 3,5 liter

Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.