Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Profi Whip, Gräddsifon 1 liter - iSi

1295:-
1362-11927
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 7 st
 • Butik Stockholm 7 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Profi Whip från iSi

   Att världens bästa sifoner kommer från den österrikiska tillverkaren iSi är det inget snack om. De sätter standarden för vad du kan skapa med en sifon, och du får leta länge innan du hittar en kock värd namnet som skulle tänka sig att använda en annan. Det är en gedigen konstruktion i rostfritt stål gjord för professionellt bruk. Sifonen laddas med gaspatroner som skapar ett tryck i behållaren.

   Det här är ett av våra absoluta favoritredskap i köket. Den ger dig en frihet som öppnar upp för helt nya sätt att ta sig an smaker och texturer. Frågan man kan ställa sig ligger närmre ‘vad kan man inte göra?’ än motsaten – vi använder den till allt möjligt. Från kolsyrade frukter och perfekt vispad grädde till fluffiga puréer och en luftig sockerkaka som går på en minut i mikron. Du kan också förvara din fyllda sifon i kylen i flera dagar utan att innehållet blir dåligt.

   Den här sifonen klarar av kalla såser, emulsioner och smeter. Använd den inte till varma.
   Snabbinfusera med din sifon

   Ett relativt nyuppkommet sätt att använda sin Gourmet Whip på är att snabbt kunna infusera smaker. Det är något som cocktail-geniet Dave Arnold kom på några år tillbaka. Du häller i en vätska, tillsätter det du vill smaksätta med och sen trycksätter du det med 2O. Då tvingas allt att pressas ihop, djupt ner i porerna. När du sen släpper på trycket drar vätskan med sig en massa smak från de övriga ingredienserna.

   Även om kanske inte alla tror lika starkt på dilltequila som du gör – så ger den här dig möjligheten att snabbt och enkelt utforska alla smakkombinationer du kan tänka dig. Till skillnad från andra metoder för att infusera smaker går det snabbt (oftast mindre än 5 minuter) och eftersom det går så snabbt kan du enkelt rätta till och förbättra. Du bevarar också den fräscha smaken i färska ingredienser, snarare än infuseringar som ligger i flera dagar.

   Bland annat får du med ett tulpanformat munstycke, piprensare och ergonomiskt patronhållare. Den finns i storlekarna hel- och halvliter.

   Den kommer med en 2 års garanti.

   Klicka här för se fler recept!
 • Specifikationer
  • Material: Rostfritt stål
   Lev. artikelnummer: 1730 EAN: 9002377017309
iSi grundades 1964 men har sina rötter nästan 100 år tidigare. 1867 gjorde Carl Pochtler den första sodasifonen, några år senare fick han patent på sin uppfinning och startade efter det produktionen i Wien. Det som hände på 1960-talet var att femte generationen Pochtler ombildade företaget under det nya namnet iSi och snart kom även den första engångspatronen för smidig laddning av sifoner hemma. För oss är iSis Gourmet Whip tillsammans med en sous vide-cirkulator en högst upp på listan över måste ha-prylar som är lite mer speciella än en stekpanna.
iSi
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se