Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Rapid Infusion-kit - iSi

395:-
1362-11967
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 12 st
 • Butik Stockholm 12 st
 • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  •  
   Om Rapid Infusion-kit från iSi

   Det här Rapid Infusion-kitet underlättar vid snabbinfusering med en iSi-sifon. Dels innehåller det en sil som hindrar små partiklar att ta sig upp i munstycket och täpper igen det. Dels får du ett munstycke som rikar det ofrånkomliga sprutet ned i valfri behållare. Det gör hela processen mer idiotsäker och mindre kladdig.
   Det som ingår:

   - Sil i rostfritt stål
   - Ventilationsmunstycke i rostfritt stål
   - Silikonrör
   - Rengöringsborste
   Snabbinfusera med din sifon

   Det här ett relativt nyuppkommet sätt att använda sin iSi sifon på. Det är något som cocktail-geniet Dave Arnold kom på några år tillbaka. Du häller i en vätska, tillsätter det du vill smaksätta med och sen trycksätter du det med 2O. Då tvingas allt att pressas ihop, djupt ner i porerna. När du sen släpper på trycket drar vätskan med sig en massa smak från de övriga ingredienserna.

   Även om kanske inte alla tror lika starkt på dilltequila som du gör – så ger den här dig möjligheten att snabbt och enkelt utforska alla smakkombinationer du kan tänka dig. Till skillnad från andra metoder för att infusera smaker går det snabbt (oftast mindre än 5 minuter) och eftersom det går så snabbt kan du enkelt rätta till och förbättra. Du bevarar också den fräscha smaken i färska ingredienser, snarare än infuseringar som ligger i flera dagar.

   En mer detaljerad beskrivning av Rapid-Infusion-tekniken finner du i videon nedan eller skriftligen, om du klickar här.

 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 2722 EAN: 9002377027223
iSi grundades 1964 men har sina rötter nästan 100 år tidigare. 1867 gjorde Carl Pochtler den första sodasifonen, några år senare fick han patent på sin uppfinning och startade efter det produktionen i Wien. Det som hände på 1960-talet var att femte generationen Pochtler ombildade företaget under det nya namnet iSi och snart kom även den första engångspatronen för smidig laddning av sifoner hemma. För oss är iSis Gourmet Whip tillsammans med en sous vide-cirkulator en högst upp på listan över måste ha-prylar som är lite mer speciella än en stekpanna.
iSi
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se