iSi

Rapid Infusion-kit – iSi

al-2721

  Om Rapid Infusion-kit från iSi Det här Rapid Infusion-kitet underlättar vid snabbinfusering med en iSi-sifon. Dels innehåller det en sil som hindrar små partiklar att ta sig upp i munstycket och täpper igen det. Dels får du ett munstycke som rikar det ofrånkomliga sprutet ned i valfri behållare. Det gör hela processen mer idiotsäker och... Läs mer

370 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 6 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

 

Om Rapid Infusion-kit från iSi

Det här Rapid Infusion-kitet underlättar vid snabbinfusering med en iSi-sifon. Dels innehåller det en sil som hindrar små partiklar att ta sig upp i munstycket och täpper igen det. Dels får du ett munstycke som rikar det ofrånkomliga sprutet ned i valfri behållare. Det gör hela processen mer idiotsäker och mindre kladdig.

Det som ingår:

– Sil i rostfritt stål
– Ventilationsmunstycke i rostfritt stål
– Silikonrör
– Rengöringsborste

Snabbinfusera med din sifon

Det här ett relativt nyuppkommet sätt att använda sin iSi sifon på. Det är något som cocktail-geniet Dave Arnold kom på några år tillbaka. Du häller i en vätska, tillsätter det du vill smaksätta med och sen trycksätter du det med N2O. Då tvingas allt att pressas ihop, djupt ner i porerna. När du sen släpper på trycket drar vätskan med sig en massa smak från de övriga ingredienserna.

Även om kanske inte alla tror lika starkt på dilltequila som du gör – så ger den här dig möjligheten att snabbt och enkelt utforska alla smakkombinationer du kan tänka dig. Till skillnad från andra metoder för att infusera smaker går det snabbt (oftast mindre än 5 minuter) och eftersom det går så snabbt kan du enkelt rätta till och förbättra. Du bevarar också den fräscha smaken i färska ingredienser, snarare än infuseringar som ligger i flera dagar.

En mer detaljerad beskrivning av Rapid-Infusion-tekniken finner du i videon nedan eller skriftligen, om du klickar här.