Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Sodasifon Classic, med nät i retrostil - iSi

1149:-
1362-13617
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 6 st
 • Butik Stockholm 6 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Classic Soda Maker från iSi

   Kolsyresifonen är ett traditionellt tillbehör i baren, den här modellen i ny-gammalt utförande.

   Förr i tiden fanns det stora seltzerföretag som varje dag levererade liknande sifoner till barer och restauranger runt om i städerna. Med varje ny leverans hämtade de hem de använda flaskorna och fyllde upp dem igen.  Så rullande affärerna på. Men med framväxten av modernare kolsyranordningar har seltzerföretagen långsamt försvunnit. Med den här modellen kan ju återuppleva den klassiska barkänslan från cocktailens glansdagar - utan att skicka flaskan fram och tillbaka till någon som fyller upp den.

   Du kolsyrar enkelt vattnet själv med iSi-sodapatroner. Fyll upp med iskallt vatten och för bäst resultat ställer du in den i kylskåpet. I kallare vatten binder kolsyran nämligen bättre. Trycksätt med en patron, skaka och njut. Komplettera med en schysst iskubsform och servera dina cocktails med den elegans de förtjänar.

   Sifonen är tillverkat i rostfritt stål och med en säkerhetsventil för övertryck behöver du inte tänka på säkerheten. iSi gör världens bästa sifoner och den här levererar samma höga kvalitet som deras andra produkter.

 • Specifikationer
  • Material: Plast
   Lev. artikelnummer: 1060 EAN: 9002377010607
iSi grundades 1964 men har sina rötter nästan 100 år tidigare. 1867 gjorde Carl Pochtler den första sodasifonen, några år senare fick han patent på sin uppfinning och startade efter det produktionen i Wien. Det som hände på 1960-talet var att femte generationen Pochtler ombildade företaget under det nya namnet iSi och snart kom även den första engångspatronen för smidig laddning av sifoner hemma. För oss är iSis Gourmet Whip tillsammans med en sous vide-cirkulator en högst upp på listan över måste ha-prylar som är lite mer speciella än en stekpanna.
iSi
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se