Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Iskuber - The Kitchen Lab

1429-27832
Storlek:
Mellan
Mellan Stora
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • En tidlös klassiker för alla tillfällen. Det är så vi skulle beskriva isbiten. Med hjälp av våra formar har du möjlighet att gjuta sex stycken lite större kuber som blir typ 4,5 cm i alla riktningar och smälter långsamt i glasen eller kannan. Perfekt för den som vill ha kvar isbiten för långvarig kyla.

      Mellan formen gjuter i sin tur 15 isbitar i stöten. Dessa mäter ca 3 cm i alla dimensioner och smälter snabbare för en snabb nedkylning. Bättre lämade till exempelvis kallbryggt kaffe där isen gärna ska ge upp snabbt. Också perfekt för att trycka mer is åt gången för att fylla en ishink till bordet.

      Tillverkade i silikonvilket gör det busenkelt att trycka ut bitarna.
  • Specifikationer
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
1 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Jonas 2023-08-03
Så bra! Jag har testat flera olika fabrikat och dessa är helt klart bäst. De håller formen på isen och är samtidigt mjuka så att det är riktigt enkelt att få ut kuberna. Och mkt prisvärda jmf med andra.
Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se