Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Ispress, sfär/klot - 100% Chef

 • Ispress för att forma en perfekt isboll
 • Två storlekar, sex eller åtta centimeter
 • Tillverkad i aluminium
 • Perfekt komplement till klariskuber
1532-23586
Diameter:
6 cm
6 cm 8 cm
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Har du också alltid drömt om att en stor sfärisk isbit som är helt klar och genomskinlig ska guppa runt i ditt Long Island Ice Tea när du konverserar sociteten på din nästa bjudning? Nu är den enda frågan du behöver ställa dig om den ska vara 6 cm eller 8 cm i diameter!

    

   OBS! Knoppen är svart.

    

   En sån här liten rolig grej kallas ofta för japansk ispress. Gjut bara ett block i klaris med hjälp av 100% Chefs klariskuber, lägg det sedan i ispressen och snart har du en helt kristallklar isboll. Konstruktionen är i aluminium som är väldigt effektivt i sin värmeledning och gör att kanterna på din kloss snabbt smälter bort och kvar blir en perfekt sfär. Vikten i överdelen gör att den sköter sig helt på egen hand och allt du behöver göra är att titta på när den sluter sig om din skapelse. När du sedan lägger den i ditt citronvatten (serveringsförslag) eller annat så kommer den hålla länge och väl eftersom du inte har någon luft i din is. Dessutom går det mycket lättare att se hur mycket du har kvar i glaset när isen inte är grumlig!
 • Specifikationer
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se