Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Kaffekurs Espresso - med Roberto DellAquila

 • Roberto Dell'Aquila, medaljör i World Barista Championship.
 • Mer än allt du behöver för att kunna bli bäst på espresso.
1317-27042
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Kaffeskola med kaffevärldsmästerskapspallplatsplacerade Roberto Dell'Aquila.
   Denna profil inom kaffebryggning går igenom allt du behöver veta för att göra din Espresso, Cortado, Cappuccino, Caffè Latte, Lungo, Ristretto, Macchiato med mera ännu mycket bättre än du kunnat ana. Kursen varar ca två timmar och det ingår förutom oändliga mängder kunskap även en påse kaffe från Robertos favoritproducent Caffe Piansa.

   Kaffekurs espresso innebär en grundlig genomgång av espressomaskinen, extrahering av espresso, skillnader på maskiner, provsmakning, skillnader på olika rostningar, bönor och blandningar, ställa in kvarn, skumma mjölk och mycket mer. En grundläggande skola i espresso helt enkelt. På dessa har vi 10 platser.


   I priset ingår lektion av Roberto Dell'Aquila, provsmakning, ett kompendium och en påse specialkaffe att brygga hemma. Roberto Dell'Aquila är född i Italien men bor sedan många år i Sverige. Hans meriter som barista är många och långa med bland annat två SM-vinster och en tredje plats i World Barista Championship. Efter det har han utvecklat baristamjölk åt mejerier och agerat teknisk domare i Barista-SM. Utöver det har han även coachat representanter i Världsmästerskapen och är en flitigt anlitad konsult i Kaffesverige.

   Kursen tar plats i KitchenLabs butik i Malmö på Storgatan 24. Vi håller på i cirka två timmar. För mer information når ni Malmöbutiken direkt på malmo@kitchenlab.se eller 040 - 23 92 20.

   Om du får förhinder och inte kan närvara på kursen behöver vi veta det senast en vecka före kurstillfället. Därefter är anmälan bindande. Deltagande i kursen kan överlåtas på annan.
 • Specifikationer
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se