Pulltex

Karaffborste med ergonomiskt handtag – Pulltex

sq-P-107-724-00

Att göra rent vinkaraffer är inte sällan ett gissel – men med den här karaffborsten från Pulltex slipper du allt onödigt strul. Borsten är tillverkad av ett mjukt material som rengör karaffen på ett skonsamt sätt som annars vore nästintill omöjligt att komma på. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för... Läs mer

159 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 14 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Att göra rent vinkaraffer är inte sällan ett gissel – men med den här karaffborsten från Pulltex slipper du allt onödigt strul. Borsten är tillverkad av ett mjukt material som rengör karaffen på ett skonsamt sätt som annars vore nästintill omöjligt att komma på.

Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.