Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Stekpanna i kolstål - Kockums Jernverk

1317-24338
Diameter:
24 cm
24 cm 28 cm 30 cm
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Alla som någon gång har arbetat med en kolstålspanna vet förmodligen hur underbara de är. Vi på KitchenLab är knappast några nybörjare på ämnet heller och hos oss är en kolstålsstekpanna tillsammans med en sous vide-cirkulator och en sifon de mest grundläggande elementen i köket och näst intill en del av arbetsuniformen. Med stor entusiasm förstärker vi nu vårt sortiment med svensktillverkade kolstålspannor från Kockums Jernverk. Stekpannan tillverkas i Anderstorp av kolstål från SSAB. Godset är 3 mm tjockt, blästrat och inbränt med svensk vegetabilisk olja redan på fabriken. 

   I vanliga fall behöver du ju själv bränna in din kolstålspanna, men Kockums Jernverk besparar dig ångestmomentet att joxa med trasan med olja vid spisen, få en ojämn inbränning, börja om, fylla trapphuset med rök och befinna dig i ett allmänt förvirrat tillstånd. Instekningen gör att du får mycket goda stekegenskaper och en jämn och fin nonstick-effekt utan något annat än en helt naturlig beläggning. Med en stekpanna i kolstål får du alltså jämnheten i värmespridning och känslan av en gjutjärnspanna, trots att du slipper 20% av vikten, samtidigt som du får släppegenskaperna av en belagd stekpanna utan att behöva bekymra dig över att slita ut den. Däremot bör en kolstålspanna kanske inte vara förstahandsvalet om du av någon mystisk anledning skulle steka citroner. (Mer om jämförelsen av olika typer av stekpannor kan du läsa här.)

   Kockums kolstålspanna går att använda på alla värmekällor inklusive induktion och kan användas i ugnen upp till 200°C. Handtaget är svartlackerat med en präglad Kockumslogga och har ett hål för upphängning. Finns i tre olika stolekar. n nDiameter: 24 cmTotal längd inklusive handtag: 47 cmHöjd: 5,3 cmVikt: 1830 g

   Diameter: 28 cmTotal längd inklusive handtag: 51 cmHöjd: 5,3 cmVikt: 2300 g

   Diameter: 30 cmTotal längd inklusive handtag: 53 cmHöjd: 5,3 cmVikt: 2500 g n
 • Specifikationer
  • Diameter: 24 cm, 28 cm, 30 cm
Vi lever i en era där vi samlar intryck från det för utna, för att förbättra framtiden. Hos Kockums Jernverk har form, tradition och hållbarhet fått stå i fokus. Vi har bevarat det skandinaviska färg- och formspråket, det historiska arvet och den långa hantverks- traditionen. Detta i kombination med en ständig strävan efter det samtida som gjort att de största utmaningarna varit att hålla en bra balans där det traditionella möter det nya. Kvalitet, historia, färg och hantverk skall tala för vårt unika produktutbud och sortiment i en ny och modern tappning med en tydlig skandinavisk prägling, samt en internationell expansion i fokus. Vi arbetar med en stark försäljningsstrategi där vi både kommer ha en hög närvaro i utvalda butiker. Vårt mål är att tillgängliggöra bra, kvalitativa köksprodukter. De ska dessutom vackra nog att du vill låta de stå framme även mellan middagarna.
Kockums Jernverk
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se