Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Kolsyremaskin, Carbonator Pro, Polished Steel - Aarke

2999:-
1966-26782
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Aarkes kolsyremaskiner har redan gjort sig ett namn tack var snygg design, god funktion och en härlig produkt. Med nästa generations kolsyremaskin, Carbonator Pro, har de tagit flera steg i rätt riktning och utvecklat en ännu bättre produkt. Med sitt eget Push-to-Lock-system kan du enkelt kolsyra vattnet i den stilrena glasflaskan med ett enhandsgrepp. Bara placera flaskan på rätt plats och tryck ner höljet så är det klart.

   Den nya glasflaskan Pro passar, som namnet antyder, till Carbonator Pro. Här slipper ni plast och får en snyggare flaska som dessutom kan diskas i maskin. Korken är tillverkad i rostfritt stål.

   Carbonator Pro är kompatibel med gascylindrar från nästan alla stora varumärken, och på en cylinder har ni kapacitet att piffa till upp till 60L vatten. Maskinen är helt sladdlös eftersom det är gasen som gör jobbet.

   Jämfört med Carbonator 3 är Carbonator Pro mer utav en showpiece på köksbänken. Den är mer robust och industriell i sin design med det cylindriska höljet framtill som kapslar in flaskan vilket gör att användandet av en glasflaska blir helt säkert att hantera. Förutom att flaskan till Pro är av glas är även kolsyreprocessen enklare att sköta med den unika Push-to-Lock-tekniken som är snorenkel att använda.

   Carbonator Pro är 51cm hög, 17cm bred och finns i två snygga färger.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 4280035 EAN: 7350091792265
Gänget på Aarke är ett svenskt designkollektiv som inte ger sig förrän allt är perfekt. Carl Ljungh och Jonas Groth startade företaget 2013 och med sin gemensamma samlade erfarenhet från branschen började de på egen kula. Kolsyremaskinen har varit en långkörare som tagit tid att få fram med noggranna efterforskningar på allt från form och funktionalitet till material och färg. Mycket av inspirationen är hämtad från klassiska gamla italienska espressomaskiner som tål att stå framme och användas varje dag. De tycker att saker ska tåla användning och kunna tas över av nästa generation istället för att slitas ut och slängas.
Aarke
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se