Luxardo

Maraschino Cherries, 400g – Luxardo

uk-LUX044

Maraschino körsbär är avgörande för ett antal whisky-cocktails samt klassiker som Aviation. Många ’cocktail’ körsbär finns tillgängliga, men dessa är producerad av Luxardo, skaparna av den berömda italienska Maraschino likören. Används över hela världen med de bästa bartenders och mixologists som en premie garnering i cocktails. Luxardo Original Maraschino körsbär produceras första gången av Luxardo... Läs mer

120 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 8 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Maraschino körsbär är avgörande för ett antal whisky-cocktails samt klassiker som Aviation. Många ’cocktail’ körsbär finns tillgängliga, men dessa är producerad av Luxardo, skaparna av den berömda italienska Maraschino likören.

Används över hela världen med de bästa bartenders och mixologists som en premie garnering i cocktails.

Luxardo Original Maraschino körsbär produceras första gången av Luxardo i Zara runt 1905. Med den kvalitet som endast generationer av familjetraditionen kan medföra är Luxardo Maraschino körsbär en förutsättning och självklarhet för varje cocktailbar.

Vad som gör dem så speciella? Luxardo Original Maraschino körsbär använder samma Marasca körsbär, uteslutande odlad av Luxardo familjen, och detta är grunden för den prisbelönta Luxardo Maraschino likören. Körsbären badar i en ren, rik Marasca sirap, som kommer från de 22,000 körsbärsträd som ägs av Luxardo familjen i regionen Veneto i Italien.

Idag används de av de finaste barer och restauranger världen över, eftersom deras kvalitet och mångsidighet innebär att de inte bara är utsökta för garnering, men är också otroligt för matlagning.

Inga artificiella färgämnen, är förtjockningsmedel eller konserveringsmedel används

Du gillar kanske också…