Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Marmorstativ för glasspinnar - 100% Chef

695:-
1532-28424
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om jag vore diktator eller demokratiskt vald president i ett land skulle jag alltid vilja ha min glass serverad i ett marmorställ. Hade jag haft en restaurang som serverade 40 rätter varav en var egentillverkade glasspinnar hade jag presenterat dem på marmorstativ. Hade jag uppfostrat barn på 90/00-talet som vid ett enda tillfälle hade efterfrågat sin glass på marmorstativ hade jag sannolikt gett dem exakt det de ville ha enligt rådande uppfostringsnorm.

   Ställningen är tillverkad av svart Marquina-marmor och är snidad och exklusivt designad för hand i norra Spanien. Ett mycket exklusivt sätt att presentera glass med en platt träpinne. Stativet har hål för 2 pinnar, vilket gör att du kan servera glassen på ett elegant sätt utan att röra produkten med händerna.

   14 x 7 x 2 cm
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 190/0071
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se