Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Modular Nest, tillbehör - Big Green Egg

1282-18384
Tillbehör:
3-delars Accessory Pack
3-delars Accessory Pack Caster Kit Connector Pack Tool Hooks
Lagerstatus
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Precis som en fågel som bygger sitt bo av material som den hittar, kan du bygga ut ditt Modular Nest. Som med Connector Pack, som du använder för att koppla ihop din EGG Frame med dina Expansion Frames. Caster Kit innehåller två länkhjul (1 med broms) som gör ditt EGG 10 cm högre och mer mobilt. Och BBQ Tool Hooks är en stång rostfritt stål med tre krokar som du fäster på din EGG Frame. Så har du alltid dina redskap till hands. Speciellt för akaciaborden finns matchande träskruvar. En sak är säker: det finns mycket att lära av modulbygge.


   Caster Kit (2-pack hjul)
   Kan monteras på Modular EGG Workspace, Acacia Tables, IntEGGrated Nest Handler. Om en EGG Frame och Expansion Frame kombineras, behövs 6 styrhjul. 4 ska placeras under EGG Frame för att bära EGGets vikt.

   Tool Hooks
   Kan sättas fast på valfri sida av EGG Frame. Extra set med Tool Hooks innehåller träskruvar för möjlig användning på Acacia Tables. (Slut för säsongen, åter 2021)

   Connector Pack Modular Frames
   Kan användas för att montera EGG Frame på Expansion Frames.


    
 • Specifikationer
  • Tillbehör: Caster Kit, Connector Pack, Tool Hooks
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se