Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Munstycke för kolsyreis, stort - 100% Chef

3595:-
1532-26314
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Med hjälp av det här munstycket kan du enkelt producera kolsyreis på löpande band. I stället för att fylla lager i frysrummet eller helt enkelt hoppa över torrisen för att du inte pallar gör du nu egna torrispellets (om du kombinerar med pelletsformen hpc-120/0046) på 90g på en minut. Helt kompakta och redo att användas till en massa kul!

   Utan minsta oro kan du enkelt koppla på den på en kolsyretub och trycka ut precis hur mycket eller lite du behöver till cocktails, buffé, presentation eller vad du nu ska med kolsyreis till. Det som krävs av din kolsyretub är att den har ett stigrör för att plocka den flytande kolsyran i botten av tuben snarare än gasen i toppen.

   Kolsyreis är inte bara ett effektivt sätt att kyla saker eftersom det är så djävulusiskt kallt, utan ger också häftiga presentationer med den tjocka böljande rökdimma som väller upp ur behållaren när du fyller på med lite vatten.

   Vi rekommenderar att du använder skyddshandskar då du arbetar med den här artikeln. Munstycket är 28cm långt och 5cm ø.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 120/0053 EAN: 8436021200532
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se