Sakamoto

Nakirikniv i kolstål, 17 cm – Sakamoto

ef-11161

Nakirikniv, även kallad grönsakskniv eller grönsakshacka, från Sakamoto i kolstål med traditionell Kurouchifinish. Korouchi innebär att bladet har utsatts för kol och eld vid flera tillfällen vid tillverkningen, vilket ger ett vackert, mörkt yttre skikt av koloxidering. Det ger bladet ett rostskydd som många andra kolstålsknivar saknar. Handtaget är av ljust trä. Bladlängden är 17... Läs mer

1 275 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 1 st
Stockholmsbutik 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Nakirikniv, även kallad grönsakskniv eller grönsakshacka, från Sakamoto i kolstål med traditionell Kurouchifinish. Korouchi innebär att bladet har utsatts för kol och eld vid flera tillfällen vid tillverkningen, vilket ger ett vackert, mörkt yttre skikt av koloxidering. Det ger bladet ett rostskydd som många andra kolstålsknivar saknar.

Handtaget är av ljust trä. Bladlängden är 17 cm.

Kniven blir bäst om den slipas med våtstenar.

HRC 58-60