Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Naturlig Chokladfärg, Fettlöslig - Martellato

1710-27127
Färg:
Blå
Blå Grön Gul Röd
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • På KitchenLab har vi valt att ta ställning kring vilka livsmedelsfärger vi ska ha i sortimentet. Även om azo-färger är väldigt klara och sprudlande finns det en anledning till att varningstexterna behöver vara så stora. Vi har hittat färger vi gillar som tillverkas av helt naturliga ingredienser med helt naturliga färgämnen. Dessutom finns alla grundfärger representerade vilket gör att det går att blanda till egna nyanser till det oändliga. Dessa färger är fettlösliga vilket gör att de lämpar sig till choklad, kakaosmör, smörkräm, marsipan, sugarpaste och tårtglace (beroende på recept). Färgerna är i pulverform och varje burk innehåller 25g.
  • Specifikationer
    • Färg: Blå, Grön, Gul, Röd

Sen vi plockade in Martellato i vårt sortiment har det snabbt blivit en favorit. Kanske för att det är så lätt för oss att känna igen sig i Nereo Martellatos passion för mat. Det hela började med att han som varje sann gourmand spenderade sin tid på lokala konditorier och hjälpte sina vänner med lösningar på bakformar han såg att de behövde. Det fortsatte med fler och fler redskap och snart bildades företaget Martellato, som sonen Alessandro idag driver.

Vi är lika glada över silikonformarna och spritspåsarna som över de lite mer nischade produkterna som sockerlampa och croissantutskärare.Vi tycker att alla deras produkter fyller en nästan självklar plats i varje foodies kök.

Martellato
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se