Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Nitrosifon 1-liter - iSi

1695:-
1362-18185
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 8 st
 • Butik Stockholm 8 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Alltid önskat att få göra nitrokaffe, te eller cocktails hemma? NU har vi äntligen fått in den! Med den här sifonen gör du ditt kallbryggda kaffe ännu bättre! Nitro funkar som ett slags komplement till kolsyra. Med denna skapar du helt oöverträffade Espresso Martinis! Vissa tyngre ölsorter använder sig av nitro istället för kolsyra då bubblorna blir mindre och därmed håller sig stadigare. Det ger också drycken en krämigare och lenare munkänsla och en stabil skumkrona.

    

   Använd endast till kalla drycker och tillsammans med nitropatroner, Art.nr al-0705

   Observera att patronerna varken passar eller lämpar sig till andra typer av sifoner då de innehåller en annan gas och har ett mycket högre tryck än gräddpatroner.

    
 • Specifikationer
  • Material: Rostfritt stål
   Lev. artikelnummer: 1790 EAN: 9002377017903
iSi grundades 1964 men har sina rötter nästan 100 år tidigare. 1867 gjorde Carl Pochtler den första sodasifonen, några år senare fick han patent på sin uppfinning och startade efter det produktionen i Wien. Det som hände på 1960-talet var att femte generationen Pochtler ombildade företaget under det nya namnet iSi och snart kom även den första engångspatronen för smidig laddning av sifoner hemma. För oss är iSis Gourmet Whip tillsammans med en sous vide-cirkulator en högst upp på listan över måste ha-prylar som är lite mer speciella än en stekpanna.
iSi
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se