Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Pacojet 4

85990:-
1087-27377
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Nya Pacojet 4 kommer med buller och bång och öppnar dörrar som innan bara stått på glänt. 

   Den nya modellen av Pacojet är otroligt tyst och extremt effektiv, optimal för att maxa sin fulla potential och med alla förbättringar från föregående modell som någon skulle kunna tänka på. Den kanske mest berömda och eftertraktade maskinen i ett professionellt kök är nu tillbaka i ny kostym för att bli ännu mer åtråvärd. Framförallt kanske känd som glassmaskin, men i en Pacojet gör du sorbet, glass, mousseline, mousse, soppor, koncentrat, degar, smetar och mycket mer. Själva grunden är att knivbladet mikropurear både färska och djupfrysta produkter till en konsistens så slät att en barnkind framstår som undersidan av en sockeplast. Det frigör även smakerna i sin renaste och ädlaste form och ger ett helt oefterhärmligt resultat. För att till exempel göra en päronsorbet, skär ner bitar av päron i en Pacojet-bägare, fyll på med sockerlag och frys i ett dygn. Preparera därefter bägaren med det djupfrysta innehållet i din Pacojet och den vispar upp precis så många portioner du behöver av en päronsorbet som kommer att vara den bästa du någonsin ätit.

   Kör med det klassiska läget pacotizing® i ett fyraminutersprogram, eller det för Pacojet 4 nya jet-läget i på 90 sekunder. Jet-programet kan snabba på processen på bägare som inne håller mycket socker eller fett (till exempel glass) för att öka produktiviteten rejält.

   Precis som vanligt kan du jobba med övertryck eller normaltryck. Med övertryck på 1 bar kan ni öka volymen på produkten upp till 20-30%. Perfekt för mousse eller annat som du vill ska få en molnlik konsistens på tungan.

   Maskinen har en automatisk repeat-funktion som gör att du kan upprepa ett program tio gånger för att få portionerna helt overkligt luftiga.

   På den stora touch-displayen kommer pedagogiska och tydliga instruktioner över hur du använder maskinen, till och med med animeringar. Detta gör att den enkelt kan användas av alla i köket med gott resultat. Dessutom kan du spara och logga recept i mjukvaran så att alla har tillgång till receptbanken.

   Maskinen går in i standby-läge automatiskt efter en tid som du själv bestämmer, men vaknar ögonblickligen så fort du rör den igen. Utöver detta är den hur lätt som helst att rengöra.

   Säkerheten tas också noggrann hänsyn till. Maskinen känner själv av så att alla delar är rätt och sitter som det ska, annars går den inte att använda. Dessutom säger maskinen ifrån om bägaren är fylld för mycket. Tack vare wifi-uppkopplingen kan maskinen på ett innovativt sätt själv hantera eventuella felmeddelanden eller hitta anledningar till varför den inte beter sig som du vill.

   Levereras komplett med en syntetisk bägare med lock. Ytterbehållaren som ingår är endast kompatibel med syntetiska bägare. För att använda rostfria bägare behövs därför en annan ytterbehållare.

   Gällande kompatibilitet mellan olika generationer gäller följande:

   Kniven för Pacojet 4 är unik för generation 4, det går alltså inte att använda en kniv till Pacojet 2 eller 2 Plus till denna modell, däremot funkar faktiskt kniven från 4 till Pacojet 2 Plus (utan att maskinen då kan identifiera att kniven sitter rätt).

   Bägarna är desamma för alla modeller och generationer. Observera dock att det krävs en annan ytterbehållare än den som ingår till Pacojet 4 för att kunna använda rostfria bägare. Ytterbehållaren som ingår fungerar till syntetiska behållare.

   Teknisk spec:

   Effektförbrukning: 1500 W
   Nätverkskoppling: 802.11 b/g 2.4 Ghz
   Dimensioner (mm): 497 x 204 x 365 (H x B x D)
   Vikt: 22.5 kg
   Övertryck: ca 1 bar
   Ljudvolym: 76.4 dB (A)
   Sladd: 220–240 V / 50–60 Hz

 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 137624 EAN: 137624+000+00
Även om Pacojet har funnits i runt trettio år så är det fortfarande en symbol för modern gastronomi. Den vände upp och ner på restaurangvärlden när den kom och fyller idag en ovärderlig plats i de flesta fina restaurangköken över hela världen. Denna schweiziska kvalitetsuppfinning placerar sig till exempel på Modernist Cuisines topp 10-lista över måsteprylar i ett Modernist-kök.
Pacojet
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se