Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Paris Press, kaffekvarn och pressokanna - Peugeot

1395:-
1090-22827
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Paris Press är ett eget påfund av Peugeot som här har kombinerat bryggaren med kvarnen. Inte nödvändigtvis något nytt i det, men vi gillar kvaliteten och konstruktionen i den här bryggaren. Den har ett högkvalitativt verk för jämn malning du maler rakt ner i pressokannan. Eftersom pressokaffe är en full-immersion teknik så vill du ha bra mycket grövre malt än det som du köper färdigmalet. Ger du bryggningen den tid den behöver (vi brygger upp till sex minuter med grovmalet kaffe) så kommer du belönas med en riktigt välbalanserad och fyllig kopp. 

   Med Paris Press från Peugeot har du alltid kvarnen enkelt till hands när du vill brygga. Självklart kan du använda både kvarnen och kaffebryggaren separat om du skulle vilja det.

   Rymmer 500 ml

    
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 35297 EAN: 4006950035297
Peugeots stålverk kom igång med verksamheten 1810. 1840 tillverkade de sin första kaffekvarn och på den vägen har det fortsatt. Värt att nämna är att de i mitten på 1800-talet producerade 24000 krinoliner i månaden, kanske inte så relevant för dagens fantastiska kvarnutbud, men rolig kuriosa för alla som är lite mossiga. Deras idag kanske mest ikoniska kvarn, Paris, är faktiskt en av de yngre modellerna och lanserades 1987, 105 år efter deras första pepparkvarn tillverkades. Gemensamt för samtliga kvarnar är att de håller väldigt hög kvalitet och de har verkligen förtjänat sin status på kvarnkartan. Eftersom de efterfrågas flitigt gäller devisen först till kvarn.
Peugeot
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se