Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Chokladform, Ägg – Martellato

1317-24465
Längd:
2,5 cm
2,5 cm 3,6 cm
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • En enklare form i plast för att gjuta halva äggskal och förslagsvis foga samman till chokladägg, traditionellt mycket populärt under veckan som följer efter Dymmelonsdagen.  Formen är inte lika tjock som pralinformar och används inte på samma sätt till att gjuta fyllda praliner. Temperera chokladen, häll i formen och häll ut igen så har du ett skal kvar att plocka ut och göra vad du vill med. Finns i flera olika storlekar som matchar allt mellan hönsägg M till velociraptorägg. De lite större går utmärkt att fylla med diverse festligheter innan ni sätter ihop ägget. Passa på att kombinera med kakaofärger för att få äggen att se helt sjuka ut!
  • Specifikationer
    • Längd: 2,5 cm, 3,6 cm

Sen vi plockade in Martellato i vårt sortiment har det snabbt blivit en favorit. Kanske för att det är så lätt för oss att känna igen sig i Nereo Martellatos passion för mat. Det hela började med att han som varje sann gourmand spenderade sin tid på lokala konditorier och hjälpte sina vänner med lösningar på bakformar han såg att de behövde. Det fortsatte med fler och fler redskap och snart bildades företaget Martellato, som sonen Alessandro idag driver.

Vi är lika glada över silikonformarna och spritspåsarna som över de lite mer nischade produkterna som sockerlampa och croissantutskärare.Vi tycker att alla deras produkter fyller en nästan självklar plats i varje foodies kök.

Martellato
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se