Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Regarding Cocktails - Sasha Petraske

240:-
1399-16077
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 3 st
 • Butik Stockholm 3 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Regarding Cocktails är den enda boken av Sasha Petraske, som var en legendarisk bartender och ägare av den minst lika legendariska Milk & Honey i New York.

   I denna bok finns 85 cocktailrecept från hans repertoar, alltifrån de klassiska och mer moderna variationer. Allt förpackas med historier från bartenders som Sasha personligen utbildade. Här finns ingredienserna, mätredskapen och förberedelserna vackert illustrerade så att läsaren kan göra professionella cocktails hemma.

    

   256 sidor, inbunden

   Boken är skriven på engelska
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714872810 EAN: 9780714872810
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se