Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Rökpistolen SuperAladin - 100% Chef

2495:-
1532-14364
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Super Aladin från 100% Chef har nu uppdaterats och blivit ännu bättre!


   En ny konstruktion förundrar att rökolja och tjära kommer in i rotorn och motorn och gör rökpistolen lättare att rengöra. Liksom tidigare är alla delar utbytbara. KitchenLab lagerhåller alla reservdelar. Startknappen sitter nu monterad på sidan av SuperAladin så att du kan knäppa den av och på utan att lyfta den.

   Vill du ha en ännu mer stabil (i betydelsen svårare att välta) rökpistol rekommenderar vi att du köper till en basstation.

   SuperAladin i ett nytt utförande, är en professionell rökmaskin i robust, metallkonstruktion från 100% Chef. Utvecklad för att klara de tuffa kraven som ställs i restaurangkök. Både bas, hölje och rotor är tillverkade i antikiserat aluminium som inte tar åt sig smak eller åldras ens vid lång och trogen tjänst.

   Kött, kyckling, smör, majonnäs, grönsaker, ägg, fisk, drinkar – ja, möjligheterna för vad du kan ge en rökig not är näst intill oändliga!

   Lägg de livsmedel du vill röka i en tät behållare eller påse och blås in rök från din pistol. Skapa emulsioner med röksmak genom att leda ned röken i en sifon tillsammans med emulsionen (exempelvis majonnäs), eller direkt i en vätska. Vätskor är goda bärare av röksmak men vi rekommenderar att den som vill använda rökpistoler till smaksättning av kött, fisk eller grönsaker först trancherar dessa så att den mot röken exponerade ytan blir så stor som möjligt.

 • Specifikationer
  • Sortering: Rökpistoler
   Lev. artikelnummer: 10/0003 EAN: 8436002852880
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se