Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Rökskåp, Professional P10 - Bradley Smoker

12995:-
1594-23147
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Möt Bradleys nya och allra hetaste rökskåp! Först ut i deras nya Professional-serie är Bradley Professional P10 med en effekt på 1000W och plats för 5 racks. Det här är en smoker som är gjord för både professionella kockar och matälskare som inte vill tumma på utrustningens kvalitet och funktionalitet. Professional P10 ger dig förutsättningar att i kunna varmröka stora mängder mat med stor precision och många finesser.

   Det här är ett rökskåp utan vare sig passande eller krångel. Är du på det humöret kan du bara ställa in det du vill röka och glömma bort det fram tills det är klart. Professional P10 kan köra på helautomatik - ladda med briketter och vatten och rök sedan i upp till 10 timmar i det väloisoloderade och digitala rökskåpet. Du väljer tid, temperatur och mängd rök, sen sköter rökskåpet magin. Du får ett jämnt och utsökt rökresultat. Varje gång!

   Med den tillhörande programvaran kan du ladda ner eller skapa 50 egna recept med upp till 25 sekvenser i varje recept. Det här är ett rökskåp för dig som gillar det digitala och noggranna och är mån om att kunna återskapa perfekt resultat genomgående. Justera små detaljer och jämför resultatet för att nå det där löjligt goda resultet. Med Professional P10 får du smart rökning med kontroll av tid, rök och temperatur.

   Ställbar tillagningstemperatur 30 ºC – 160 ºC
   Inbyggd rökgenerator med fönster vid brikettmagasinet, automatisk frammatning för upp till 10 timmars rökning utan påfyllning.

   Professionell kvalitet, 76 liter i rostfritt utförande.
   Förbättrad temperaturprecision och dubbla temperatursonder. Med PID (proportionell-integrerad derivat) kontrollerad uppvärmning.

   Specifikationer:
   Spänning: 220-240V AC
   Frekvens: 50 / 60 Hz
   Effekt: 1000W
   Huvudelement: 2 x 400W
   Brikettbrännare: 2 x 100W

   Kapacitet
   Volym 76L
   Kapacitet: 5 racks ( 4 är inkluderade )
   Tillagningsyta: 5 x 0.13m²

   Användning:
   Tillagningstider:
   Timer för tillagningstider: 0-10 timmar
   Justerbart i 10 minuters inkrement

   Röktider
   Timer för röktider: 00:20-9:40 timmar
   Justerbart i 20 minuters inkrement

   Temperaturer
   Temperaturområde för rök: 30-160℃
   Justerbart i 1℃ inkrement
   Klarar att användas i temperaturer mellan: -9 – to +50℃

   Termometer
   Justerbar måltemperatur på mellan 30-100℃
   Justerbart i 1℃ inkrement
   Läser av temperaturer mellan 0-100℃

   Här hittar du en manual.
 • Specifikationer
  • Sortering: Rökskåp
   Lev. artikelnummer: BS1019EU EAN: 689796991046
Bradley Smoker är idag förstahandsvalet för en rad vitt skilda användargrupper. Historien bakom Bradley Smoker avslöjar att rökskåpets design härrör från laxfiskare i British Colombia. Och det är när det gäller att röka lax, både genom att varmröka och kallröka, som ett rökskåps värde troligen bedöms bäst. När man röker lax kommer smaknyanser fram liksom små skillnader i smak från de olika träslagen. Även skillnader när det gäller över- eller under-rökning blir tydliga. Nyckelfaktorer som kvalitet, pålitlighet och repeterbarhet är det som särskiljer Bradley Smoker. Lyckligtvis slår dessa kvaliteter an även hos andra än de inbitna laxrökarna. Våra rökskåp används i så många länder och för så många olika ändamål. Amatörkockar, jägare, restauranginnehavare, matlagningsskolor, småbrukare och hemanvändare som vill ha den autentiska smaken av amerikansk barbecue, hittar alla en plats i sina uthus och trädgårdar för en Bradley Smoker.
Bradley
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se