Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Safeloc® förslutningsbar påse för sous vide och frys - Toppits

1096-23587
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Blixtlåspåse / Zippåsar för dig som vill laga mat sous-vide, men som inte har en vakuummaskin. Om du vill använda de här påsarna till att laga sous-vide, använd "vattennedsänkningssmetoden".
   nVattennedsänkningssmetoden må vara ett långt och klurigt namn, men det fungerar enkelt. Sänk ned påsen med det som ska tillagas i vattenbadet så nära zipkanten som möjligt - allt för att pressa ut så mycket luft ur den som möjligt. Här kan du behöva jobba lite med händerna för att få ut så mycket det går. Zippa sedan igen påsen och voilà - du är redo att börja laga sous-vide!

   Givetvis kan du använda påsarna för att frysa in mat. Pressa då ut så mycket luft som möjligt och förslut. Med de här påsarna skyddar du även maten mot frysbränna. Det ska påpekas att de klarar temperaturer mellan -40 och 90 grader - det går alltså inte att koka dem. Vi har dem i två storlekar: 20 x 1 liter och 15 x 3 liter.
 • Specifikationer
  • Volym: 1 liter, 3 liter
Toppis känner nog de flesta igen från sina egna kök. Vi har tagit hem deras zip-påsar som ett bra komplement till vår sous vide utrustning. Påsarna klarar av höga temperaturer och går gärna i vattenbadet för den som inte har någon vakuummaskin.
Toppits
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se