Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Sujihiki 25cm, Mu - Suncraft

1829:-
1450-16162
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Suncraft Bambu serien kombinerar asiatisk och europeisk stil och design. Högkvalitativt stål som innehåller molybden och vanadin som gör knivbladet mycket hårt och motståndskraftigt mot olika syror i maten.

   HRC 59

   Suncraft Bamboo 25 cm sashimi, är en idealisk kniv för att skära rå fisk. Det långa smala och enkelslipade knivbladet hjälper till att skära och hålla ihop skivorna från den ofta känsliga fisken.

   Serien MU kommer från Seki-baserade Kawashima som producerar high-end knivar under varumärket Suncraft. Serien MU är en fusion av den japanska kvaliteten med det europeiska formen. Stålet Kawashima-san använder i MU-serien är ett ”High Carbon Molybdenium / Vanadium steel” som härdats till 59 HRC –1. Med denna härdning får ni en kniv som behåller skärpan bra men som också är enkel att slipa upp och i tillägg är tuffare än många andra japanska knivar som kan vara lite delikata i sin egg. Handtaget är gjort av bambu, ett trä (eg ett gräs) som har antibakteriella egenskaper.

   Bladlängd: 25 cm

   Knivens hela längd: 40 cm

    
 • Specifikationer
  • Bladlängd: 25 cm
   Knivtyp: Sashimikniv
   Serie: Mu
   Lev. artikelnummer: 11197 EAN: 9887220410
I Seki-regionen i Japan finns 800 års tradition av knivtillverkning. Där producerar idag Suncraft sina knivar. Deras fokus är alltid kunden och användarens önskemål och efterfrågan och de fortsätter att utveckla sina knivar just så som du vill ha dem.
Suncraft
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se