Suncraft

Sashimi Mu, 25 cm – Suncraft

ef-mu10

Suncraft Bambu serien kombinerar asiatisk och europeisk stil och design. Högkvalitativt stål som innehåller molybden och vanadin som gör knivbladet mycket hårt och motståndskraftigt mot olika syror i maten. HRC 59 Suncraft Bamboo 25 cm sashimi, är en idealisk kniv för att skära rå fisk. Det långa smala och enkelslipade knivbladet hjälper till att skära och... Läs mer

1 330 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 2 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Suncraft Bambu serien kombinerar asiatisk och europeisk stil och design. Högkvalitativt stål som innehåller molybden och vanadin som gör knivbladet mycket hårt och motståndskraftigt mot olika syror i maten.

HRC 59

Suncraft Bamboo 25 cm sashimi, är en idealisk kniv för att skära rå fisk. Det långa smala och enkelslipade knivbladet hjälper till att skära och hålla ihop skivorna från den ofta känsliga fisken.

Serien MU kommer från Seki-baserade Kawashima som producerar high-end knivar under varumärket Suncraft. Serien MU är en fusion av den japanska kvaliteten med det europeiska formen. Stålet Kawashima-san använder i MU-serien är ett ”High Carbon Molybdenium / Vanadium steel” som härdats till 59 HRC –1. Med denna härdning får ni en kniv som behåller skärpan bra men som också är enkel att slipa upp och i tillägg är tuffare än många andra japanska knivar som kan vara lite delikata i sin egg. Handtaget är gjort av bambu, ett trä (eg ett gräs) som har antibakteriella egenskaper.

Bladlängd: 25 cm

Knivens hela längd: 40 cm