Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Horl 2, Knivslip med magnetiskt stöd - HORL

1880-23791
Träslag:
Ek
Ek Valnöt
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Horl har försett oss med det kanske allra enklaste sättet att slipa knivar med fullständig ackuratess.

   Tack vare stödet med fast vinkel så vet du att du alltid kommer få vinkeln hundraprocentig på plats. Dessutom är det skonsamt och enkelt mot dina knivar, barnsligt enkelt och till och med snyggt.


   Inte långt efter vi plockat hem Horl har andra generationen redan hunnit komma. Flera förbättringar är gjorda och helt plötsligt känns denna fantastiska knivslip än mer fantastisk! Med Horl 2 kan du själv välja mellan 15° eller 20° slipvinkel beroende på hur du är funtad eller vilka knivar du har.

   Dessutom är diamantskivan förbättrad jämfört med tidigare modell. Med i kitet finns en diamantskiva och en keramisk skiva för finslipning. Dessa bägge går att byta ut mot skivor med olika grit.


   MEN HUR FUNKAR DET DÅ!? Jo, det är kanske läge att reda ut. Börja med att fästa kniven mot magneten i fästet. Den säkerställer att vinkeln är fixerad. Därefter snurrar du med rullen med slipstenen på sidan mot eggen för att slipa kniven. Rullen är försedd med kullager för att rulla smärtfritt och den låga friktionen är skonsam mot kniven och gör att du inte behöver väta stenarna. Diamantskivan drar fram en ny egg och den keramiska sidan finputsar och bryner. När ena sidan är klar tar ni helt enkelt bara den andra.

   Tack vare den fixerade vinkeln och magneten går det att fästa vilken kniv som helst för att få ordning på det hela. har ni en väldigt stor kniv lägger ni bara rullen på till exempel en skärbräda för att komma upp i höjd till eggen.

   Med i förpackningen finns det magnetiska slipstödet, Horl-rullen, en diamantskiva och en keramisk skiva. Mer tillbehör finns separat.
 • Specifikationer
We are a family of innovation pioneers with 25+ years of experience in knife sharpening based at the foot of the Black Forest.
HORL-1993
Rekommenderade produkter
Recensioner
1 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

John Johnsson 2024-02-22
Fick min Horl 2 igår kväll, så idag var det dags att prova den. Det var väldigt lätt att slipa knivar med den (alla min knivar är Sabatier, den äldsta över 40 år) jag använde 15° vinkel och mina knivar är som nya igen. Kan bara rekommendera denna knivslip!
Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se