Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Signature Dishes That Matter

465:-
1399-22123
 
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Boken Signature Dished That Matter är en hyllning till alla de ikoniska rätter som har definierat den kulinariska utvecklingen under de senaste 300 åren.

   Folk idag reser över hela världen och för att njuta av de rätter som världskända kockar lagar - men det är inte bara i modern tid som fantastiska matupplevelser har stått i centrum. Den här välgjorda boken lyfter fram och beskriver hemligheterna bakom världens mest ikoniska rätter - från 1800-tals fine-dining och populära rätter då, till dagens mest innovativa matlagning, både high-end och casual.

   - 448 sidor
   - Engelska

   Texterna är skirva av Christine Muhlke, med förord av Mitchell Davis och illustrationer av Adriano Rampazzo. Utgiven av Phaidon - kända för att ge ut vackra och högkvalitativa böcker.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714879321 EAN: 9780714879321
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se