Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Skaldjursgaffel, 23 cm, 4-pack - 3 Claveles

295:- / 200:-
1824-18838
 
Lägg i kundvagnen
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 200:-
Lagerstatus
 • Webblager 6 st
 • Butik Stockholm 6 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • 4-pack med skaldjursgafflar i rostfritt stål från 3 Claveles. 23 cm långa med den rätta tyngden och tyngdpunkten på det rätta stället.

   KitchenLabs passion för funktion och kvalitet gör att vi är extra stolta att representera 3 Claveles, ett spanskt familjeföretag som i snart ett hundra år smitt verktyg i rostfritt stål.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 597 EAN: 8410990005978
Det är kanske lätt att tänka att vi på KitchenLab främst flinar av lycka när det handlar om specialprodukter och snitsiga maskiner. Och att vi går igång på sånt är inget vi sticker under stolen med – vi jublar när vi får något nydanade och välgjort. Men vår passion handlar framför allt om kvalitet, och när vi hittar en producent som 3 Claveles ser vi det som vårt kall att få ut det till alla er ute som vi vet tillber samma värden. 3 Claveles är ett företag som har tillverkat kvalitetssaxar i snart ett sekel. Deras fabrik ligger i Logroño i Spanien och använder sig av sputspetsteknik i sin tillverkning. De saxarna och pincetterna som vi säljer håller sån oerhört hög kvalitet och det känns verkligen i allt. En robatarm tillverkar en del i taget och en knivmakare monterar, slipar och ser till att saxarna uppfyller alla deras krav. När du har använt en av 3 Claveles saxar förstår du varför vi är så lyriska. De är tillverkade med sådan precision och skärpa att du kommer vilja gå runt hemma och klippa i allt du får tag i. Tänk bara efter en extra gång, det är inte mycket som inte ger vika.
3 Claveles
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se