Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Slaktarpapper / Butcher paper - Hardcore Carnivore

529:-
1451-23329
 
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Hardcore Carnivore Butcher BBQ paper

   Detta papper är ovaxat, obestruket och oblekt, det är 100% FDA-godkänt . HC-loggan är tryckt med livsmedelssäkert bläck.
   Tips: Det feta pappret är perfekt att återanvända som tändpapper.
   Pappersrullstorlek: 45 cm x 38 m

   Slaktarpapper är ett måste för alla ambitiösa grillare. Packa in revben, briskets, entrecote eller kyckling för att skydda ditt protein från att bli torrt under matlagningen eller när det vilar efter att det tagits från grillen/ugnen.

   Till skillnad från folie tillåter det porösa papperet luften att cirkulera igenom, vilket bevarar ”barken” på köttet. En annan fördel jämfört med folie är att slaktarpapperet inte koncentrerar värmen och riskerar därför inte att köttet blir överkokt.

   Om Jess Pryles:
   ”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: HC-BBQP EAN: 850005174202
Hardcore Carnivore Black är skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”Om Jess Pryles:”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.
Hardcore Carnivore
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se