Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Slimmer, Mekanisk grillpress - 100% Chef

15995:-
1532-28392
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Slimmer är en maskin inspirerad av ett populärt japanskt gatusnack. Här får du ett resultat som aldrig tidigare skådats och ger möjligheter till tuille, dekorer och andra pressade produkter helt utan gränser!

   Tack vare den exakta temperaturkontrollen på de två aluminiumplattorna, och med en tryckkapacitet på 2000 kg/cm2, kan du pressa vilken ingrediens som helst till en tjocklek på upp till 1 millimeter under tillagning.

   Proteiner, grönsaker, deg och till och med söta snacks går nu att skapa i ett nytt format med ett aldrig tidigare skådat utseende. På så lite som två minuter kan denna press garantera ett överraskande tunt, krispigt, nygjort och unikt tilltalande tilltugg som kommer att bli ett måste på de mest innovativa restaurangerna.

   Vi rekommenderar att du köper till ett paket non-stick-papper till slimmer. Det gör att du kommer att kunna arbeta snabbare och mer finkänsligt, samt alltid hålla maskinen ren och kunna ändra livsmedel när som helst utan risk för smaköverföring.

   Slimmer är gjord som en bänkmodell med praktisk vikt och är mycket lätt att använda.

   220-240V
   2,4 kW
   0°C-240°C
   35 x 47 x 24 cm
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 30/3008
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se