Hurom

Slow juicer, H-AA – Hurom

hu-H-AA-DBE17
  • Huroms klassiska modell av slow juicer
  • Kammare på 500 ml
  • 43 varv i minuten
  • Enkel att använda

4 300 kr

Uppskattad leverans 1 - 8 september.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

4 300 kr

I flera år har vi varit enormt förtjusta i Huroms slow juicers. Det är en juicepress som klarar av allt, vare sig det är ingefära med mycket fibrer, grönkål som känns som om det inte ens innehåller någon juice, äpplen eller citrus. Skillnaden jämfört med andra typer av juicemaskiner är att slow juicern jobbar långsamt, precis som namnet antyder. Det gör att den klarar av att få ut mycket mer vätska jämfört med andra. Den klarar då även av lite mer obskyra grödor med lika lyckat resultat som om det vore morot.

Bland alla nya hippa modeller finns också en klassisk trotjänare kvar. I och för sig var denna modell också den nya och förbättrade en gång i tiden, så den har ändå en del smarta förbättringar jämfört med den allra första modellen. Till exempel använder den dubbla kvarnknivar för att kunna sänka hastigheten men ändå vara lika effektiv. Den kör 43 varv i minuten. Även utloppet för fruktköttet är bättre än den första modellen och lättare att rengöra.

Kammaren rymmer 500 ml och kan fyllas upp och blandas med olika ingredienser eller bara stå öppen och köra. Två typer av sil medföljer, en fin för slätare ingredienser och en grov för tjockare frukter och grönsaker. 

Vikt: 4,3 kg
Storlek: 19,2 x 17,7 x 39,4 cm
Effekt: 150 W
Sladdlängd: 1,4 m
Material: ABS-plast, tritanplast och polyeterimid (BPA-fri)
I kartongen: Rengöringsborste, torkställning, fin sil, grov sil, juicebehållare, fruktköttsbehållare, tofupress, tamper, receptbok, manual
Färg: Mörkgrå