Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Smörgåsgrill, The Perfect Press, Rostfri - Sage

1495:-
1697-25562
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • The Perfect Press - säkerställer att det finns tillräckligt med vikt för att leverera en krispig yta på mackan utan att påverka innehållet i mackan. Resultatet blir en krispig och fluffig smörgås som inte går att motstå! Crush Control-gångjärn ger mindre än ett halvt kilo tryck för att få till den perfekta mackan.


   Smörgåsgrillen har även inbyggd höjdkontroll som håller topplattan på precis rätt höjd för att smälta och bryna smörgåsar.   Dimensioer (WxDxH)13 x 32 x 29 cm
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: SSG600BSS EAN: 9355973007190
Sage gör inte vilka skärbrädor som helst. Med hjälp av träfibrer som behandlas med kåda värms och komprimeras sedan skärbrädorna för att bli som de blir. De är väldigt hållbara och hygieniska och kan till och med diskas i maskin. Dessutom är de skonsamma mot dina knivar, men till skillnad mot plastskärbrädor skär du inte upp jack i ytan och till skillnad mot träskärbrädor är det ingen risk att de spricker. Dessutom är de värmetåliga och klarar av att ställa varma kokkärl på (upp till 175°C).   Sage har tillverkat sina skärbrädor i Seattle, USA ända sedan 1962 och har hållbarhet i fokus vare sig det gäller miljön eller produkterna.
Sage
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se