Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Snabbhack med värmefunktion - Robot Cook 43000R

33525:-
1469-13004
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Snabbhack med värmefunktion - Robot Cook 43000R - är en helt ny maskin från Robot Coupe som är uppgradering av deras snabbhack, som är oerhört populär bland restauranger. Utöver de fantastiska egenskaperna i snabbhacken har den här en stor fördel – den kan nämligen kallmixa och varmmixa, i och med att maskinen utrustats med värmefunktion.

   Med Robot Cook 43000R kan du mixa, mala, hacka, knåda degar, blanda, göra majonnäs och andra emulsioner och numera också värma i kärlet på exakt temperatur på upp till 140 grader. Plats finns för nio recept att programmera in efter egna önskemål. Med varmmixen kan du exempelvis göra klart soppor, bearnaise och hollandaise, risotto och bechamel – direkt i maskinen!

   Påfyllningstratt finns i locket för enkel tillsättning av ingredienser under tillagning. Locket är vätsketätt och har utrustats med en anti-ång-funktion som gör att man hela tiden kan se ned i kärlet utan problem. Levereras med räffeltandad kniv och cirkulationsvinge, som hela tiden föser in maten från kanten och in mot mitten.
   Lätt att plocka isär och rengöra. Utrustad med timer. Tydlig display visar exakt temperatur i kärlet och vilka inställningar som är valda.

   - Effekt: 1800W, 230V, 1-fas
   - Volym: 3,7 liter (maxkapacitet 2,5 liter vid tillagning av flytande produkter)
   - Temperaturområde: På graden upp till 140°C
   - Varvtal: 100-3500 varv/minut. Turbopuls på 4500 varv/minut för extra snabb tillagning.
   - R-Mix-funktionen gör att kniven kan gå baklänges 100-500 varv/minut. Perfekt vid tillsättning av ömtåligare ingredienser.
   - Programmering: 9 programmerbara recept
   - Vikt: 15 kg
   - Mått: 226x338x522 mm.
 • Specifikationer
  • Sortering: Blenders
   Lev. artikelnummer: 43000R
Alla som har jobbat i kök har en relation till Robot Coupe, eller Robocop som de ofta kallas eftersom generationen som nu står i köken har sina referenser från 1980-talets populärkultur snarare än det franska språket. Det här är proffsmaskiner byggda för att hålla i alla miljöer och klara av alla tänka utmaningar i de hårdast belastade storköken. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp att hitta något annat från deras stora utbud!
Robot Coupe
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se