Robot Coupe

Snabbhack med värmefunktion – Robot Cook 43000R

rc-43000R

Snabbhack med värmefunktion – Robot Cook 43000R – är en helt ny maskin från Robot Coupe som är uppgradering av deras snabbhack, som är oerhört populär bland restauranger. Utöver de fantastiska egenskaperna i snabbhacken har den här en stor fördel – den kan nämligen kallmixa och varmmixa, i och med att maskinen utrustats med värmefunktion. Med... Läs mer

28 000 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 5 - 12 dagar.

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Snabbhack med värmefunktion – Robot Cook 43000R – är en helt ny maskin från Robot Coupe som är uppgradering av deras snabbhack, som är oerhört populär bland restauranger. Utöver de fantastiska egenskaperna i snabbhacken har den här en stor fördel – den kan nämligen kallmixa och varmmixa, i och med att maskinen utrustats med värmefunktion.

Med Robot Cook 43000R kan du mixa, mala, hacka, knåda degar, blanda, göra majonnäs och andra emulsioner och numera också värma i kärlet på exakt temperatur på upp till 140 grader. Plats finns för nio recept att programmera in efter egna önskemål. Med varmmixen kan du exempelvis göra klart soppor, bearnaise och hollandaise, risotto och bechamel – direkt i maskinen!

Påfyllningstratt finns i locket för enkel tillsättning av ingredienser under tillagning. Locket är vätsketätt och har utrustats med en anti-ång-funktion som gör att man hela tiden kan se ned i kärlet utan problem. Levereras med räffeltandad kniv och cirkulationsvinge, som hela tiden föser in maten från kanten och in mot mitten.
Lätt att plocka isär och rengöra. Utrustad med timer. Tydlig display visar exakt temperatur i kärlet och vilka inställningar som är valda.

– Effekt: 1800W, 230V, 1-fas
– Volym: 3,7 liter (maxkapacitet 2,5 liter vid tillagning av flytande produkter)
– Temperaturområde: På graden upp till 140°C
– Varvtal: 100-3500 varv/minut. Turbopuls på 4500 varv/minut för extra snabb tillagning.
– R-Mix-funktionen gör att kniven kan gå baklänges 100-500 varv/minut. Perfekt vid tillsättning av ömtåligare ingredienser.
– Programmering: 9 programmerbara recept
– Vikt: 15 kg
– Mått: 226x338x522 mm.