Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

SousVideTools® Platinum Thermal Circulator - Sousvidetools

13995:-
1512-13738
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Sousvidetools Platinum Thermal Circulator är en av dom tyngre på cirkulators-marknaden. Med 2000w värmeelement innebär det snabbare upphettningstider, så att väntan på att kokkärlet ska nå temperaturen är minimal. En inbyggd energisparande enhet slås automatiskt på när enheten når temperaturen. Professionell modell som har utformats så att du bara ska kunna klämma fast enheten på sidan av någon lämplig rostfri / polykarbonat container / tråg på upp till 65 liter, och du har ett omedelbar temperaturreglerade sous vide vattenbad. Den omrörda tekniken garanterar att inga varma eller kalla punkter.

   Faktiska temperaturen visas tydligt till 0,1 ° C. Temperaturer kan ställas in i antingen ° F eller ° C enligt egna önskemål, arbetstemperatur är 20 ° C till 99 ° C med en noggrannhet på 0,05 ° C och den inbyggda 99h timern håller koll på utvecklingen utan att du behöver hålla kontroll.

   Timern kan ställas in mellan 1 minut och 99 timmar.  Temperaturkontrollen är mycket enkelt, med touch-kontrollknappen. Modellen har också en lägsta vattennivå, vilket innebär att den säger till och ifrån om vattennivån skulle sjunka eller om pumpen sätts igång utan vatten i behållaren. Maskinen är helt konstruerad i högkvalitativt rostfritt stål för att säkerställa att den förblir robust under de tuffaste köksförhållanden. Värmeelementet, motor och termostater är allt omgivet av en rostfri bur som förhindrar vakuumpåsar kommer direkt i kontakt med dem. För rengöring av buren avlägsnas den enkelt på några sekunder. Den här modellen har en 2 års garanti.

   Har du frågor? Ring oss på 08-410 95 200 så berättar vi allt vi vet!
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: SVT-01007 EAN: 8054144421117
Sous Vide Tools är precis vad de låter som - specialister på  Sous Vide! Från dem tar vi hem flera olika cirkulatorer för både hemmabruk och proffsen. Dessutom har de en del litteratur och andra smarta småsaker som förgyller matlagningen på annat sätt.
SousVideTools
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se