Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Spritspåsar i plast, 20-pack - The Kitchen Lab

 • Transparenta spritspåsar i plast
 • Professionell kvalitet i konsumentförpackning
 • Två storlekar - 30 cm eller 40 cm
1710-28101
Längd:
30 cm
30 cm 40 cm
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Transparenta spritspåsar i plast som är lämpliga för så mycket i både matlagning och bakning. De tjockare vävda spritspåsarna i textil eller nylon är bra till tyngre satser, medan plastspritspåsarna både är mer hygieniska och mer följsamma till mycket annat, som grädde, mousse, majonnäs, såser och krämer. Jämfört med textilpåsarna är plastpåsarna mycket tunnare och ger därför bättre känsla, ett fenomen som även andra industrier har gjort stor poäng av.

   Påsarna är av professionell kvalitet och  är av precis samma typ som används i professionella kök och konditorier. Äntligen har vi lyckats lösa dessa i ett  behändigt 20-pack snarare än det 100-pack som annars levereras med hänsyn till att det går ett antal i veckan.

   Levereras som en rulle med tjugo påsar. Välj själv längd: antingen 30 cm eller 40 cm. Slipp att någonsin mer fylla en plåt med muffinsformar med två skedar och att hälla direkt ur bunken. Påsarna är svetsade i spetsen och klipps upp till lämplig storlek för att passa en tyll eller för att användas som de är. Också utmärkta för mis en place då du kan preppa en samjang-emulsion, fylla upp påsen, knyta ihop där bak och låta ligga i kylen tills det är dags att lägga tallrikar. Allting i sin ordning!

   Påsarna tillverkas i Italien.
 • Specifikationer
  • Färg: Transparent
   Förpackning: 20-pack
   Längd: 30 cm, 40 cm
   Material: Plast
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se