Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Squasher, Homogeniserare för cocktails - 100% Chef

33995:-
1532-28409
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Squasher är en innovativ maskin som hjälper till att sammanföra och homogenisera smaker och aromer i en påse. Lite som en muddler eller mortel fast samtidigt och med en effektivitet, precision och resultat som inte liknar något annat!

   Fyll en squasher-påse med de ingredienser du vill ha. Tillsätt den vätska du vill använda, vatten, olja och alkohol. Sätt påsen mellan paddlarna och frontluckan, ställ in tiden och se hur den kör igång värre än Questlove på sina congas.

   Paddlarna krossar produkterna och extraherar och homogeniserar innehållet med ett noggrant kalibrerat och exakt tryck. Detta utan att värma produkten, utan att extrahera bittra bismaker och utan kontakt med någon som helst metall för att minimera risken för oxidation.

   Squasher upprepar sitt tryck hundratals gånger per minut. Vätskan fungerar som lösningsmedel, samtidigt som den samlar och drar till sig alla ingrediensers smak. Dessutom extraherar den varsamt eteriska oljor från de ingredienser som finns i påsen.

   En uppenbar arbetsplats för en squasher är i en bar där den kan muddla drinkar som om de muddlades av. alla kungens hästar och alla kungens män samtidigt, men den är också otrolig för att extrahetra smak ur grönsaker, räkskal och svamp till buljonger, marinader, dressingar, vinaigretter och såser.

   I en bar kan du tacksamt förbereda dina mixar. Väg och mät ingredienserna, marinera eller infunsera, etikettera och förvara dem kylda i påsen fram till service.
   Ref. 100/0200 230 V 50 Hz
   22 x 40 x 26 cm


 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 100/0200
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se