Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Startpaket för brödbakning

10240:- / 9495:-
1317-28609

Antal:

Lägg i kundvagnen
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 10240:-
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Med vår personals samlade expertis av att baka bröd hemma, i bageri, på restaurang, hotell, i OS och VM har vi satt ihop ett kit som är perfekt för den som vill komma igång, utvecklas eller ta nästa steg i sin brödbakning. Paketet innehåller allt du behöver för att lyckas, men går såklart att komplettera med ytterligare lite saker för den som villnå ännu längre.

   Vi har valt ut Ankarsrums Assistent, vår favorit när det kommer till att blanda degar hemma. Med sin kraftfulla motor och roterande kittel finns det enligt vår erfarenhet ingen maskin i samma prisklass som knådar en deg lika bra.

   Om du inte redan gjort det kan du glömma volymmått för alltid. Med Martellatos precisa våg får du alltid exakt samma mängd ingredienser, dessutom orkar den bunken från assistenten utan att överbelastas, samtidigt som du har gott om utrymme att se displayen utan att något hänger över.

   Vi har en degskrapa för att handtera degen på bänken, och en för att hantera degen ur bunken, med hjälp av bägge dessa hamnar du aldrig fel.

   Vidare ett tråg för att  jäsa degen i. GN 1/2 är standard i restaurangkök och denna storlek är lagom till degar hemma. Dessutom är det en standard som gör det lätt att stapla, komplettera med lock och annat. Precis samma storlek som vågens yta för övrigt, bara det är ju mumma!

   Vi har inkluderat en jäskorg för den som vill jäsa limpor på det sättet. Vill du hellre göra frallor eller fristående limpor finns det alternativet kvar. Sedan en liten smidig och läcker snittkniv med trähandtag för sista finnish innan ugnen.

   För att inte gå helt vilse utan någonting att förhålla sig till har vi lagt till Modernist Bread at Home - världens bästa bok för brödbakning i hemmet! Det är en reviderad version av Modernist Bread - världens bästa bok för brödbakning i professionella sammanhang.

   Det enda du behöver nu är mjöl, salt och vatten (och en ugn). Mycket nöje!
 • Specifikationer
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se