Bamix

Bamix 200 PRO-1 Professional, stavmixer, svart – Bamix

da-PRO-1B

Stavmixer – Bamix 200 Professional i svart fungerar både i hemmet och i restauranger med 200W motor, 17.000 varv i minuten. Motorn är konstruerad tystgående och stark. Skaftet är 9 cm långt. Medföljer bunke på 600 ml, väggställ, hålskiva, stjärnskiva samt slät skiva. Rengörs snabbt och enkelt i rinnande vatten då den är vattentät upp... Läs mer

2 249 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 5 st
Stockholmsbutik 5 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Stavmixer – Bamix 200 Professional i svart fungerar både i hemmet och i restauranger med 200W motor, 17.000 varv i minuten. Motorn är konstruerad tystgående och stark. Skaftet är 9 cm långt. Medföljer bunke på 600 ml, väggställ, hålskiva, stjärnskiva samt slät skiva. Rengörs snabbt och enkelt i rinnande vatten då den är vattentät upp till elsladden.

Effekt: 200W

1954 uppfann Bamix världens första stavmixer i Mettlen i hjärtat av Schweiz. Den visades upp på Hannover International Fair 1955. 1961 designade Prins Sigvard Bernadotte en stavmixer för Bamix. Den praktiska och moderna designen har fortsatt att utmärka Bamix och dagens mixerstavar är snarlika den som prinsen designade.

Idag är Bamix den enda stavmixern som helt och hållet tillverkas i Europa. Den ypperliga kvalitén vid utförandet gör Bamix till en utomordentligt pålitlig partner i många år och det är skälet till att ett stort antal kockar använder Bamix i sitt arbete.

Bamix mixerstavar drivs av en AC-motor som är energisnål samtidigt som den är mycket kraftfull. Dessutom är Bamix tystgående, vibrationsfria och enkla att rengöra.