Bamix

Bamix PRO-3 Gastro Professional, stavmixer – Bamix

da-PRO-3W

Stavmixer – Bamix Gastro 350 Professional är en restaurangmodell med 350W motor, extra långt skaft och 22.000 varv i minuten. Skaftet är 23,5 cm långt. Tystgående och stark tack vare sin unika motorkonstruktion. Levereras med hålskiva, slät skiva, stjärnkniv och ett väggfäste. Rengörs snabbt och enkelt i rinnande vatten då den är vattentät upp till... Läs mer

4 449 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 2 st
Stockholmsbutik 2 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Stavmixer – Bamix Gastro 350 Professional är en restaurangmodell med 350W motor, extra långt skaft och 22.000 varv i minuten.

Skaftet är 23,5 cm långt.
Tystgående och stark tack vare sin unika motorkonstruktion.
Levereras med hålskiva, slät skiva, stjärnkniv och ett väggfäste.
Rengörs snabbt och enkelt i rinnande vatten då den är vattentät upp till elsladden.

1954 uppfann Bamix världens första stavmixer i Mettlen i hjärtat av Schweiz. Den visades upp på Hannover International Fair 1955. 1961 designade Prins Sigvard Bernadotte en stavmixer för Bamix. Den praktiska och moderna designen har fortsatt att utmärka Bamix och dagens mixerstavar är snarlika den som prinsen designade.

Idag är Bamix den enda stavmixern som helt och hållet tillverkas i Europa. Den ypperliga kvalitén vid utförandet gör Bamix till en utomordentligt pålitlig partner i många år och det är skälet till att ett stort antal kockar använder Bamix i sitt arbete.

Bamix mixerstavar drivs av en AC-motor som är energisnål samtidigt som den är mycket kraftfull. Dessutom är Bamix tystgående, vibrationsfria och enkla att rengöra.