de Buyer

Stekpanna, Carbone Plus – de Buyer

db-5110_var

En obelagd stekpanna i rent kolstål som bara fungerar bättre och blir snyggare med åren. Avsaknaden av non-stick-beläggning tillåter stekning i riktigt höga temperaturer och pannan går naturligtvis även bra i ugn. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Carbone Plus-serien från de Buyer har samma dimensioner som Mineral B-serien. Det något lägre priset förklaras av... Läs mer

Nollställ

221 kr1 095 kr

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

En obelagd stekpanna i rent kolstål som bara fungerar bättre och blir snyggare med åren. Avsaknaden av non-stick-beläggning tillåter stekning i riktigt höga temperaturer och pannan går naturligtvis även bra i ugn. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Carbone Plus-serien från de Buyer har samma dimensioner som Mineral B-serien. Det något lägre priset förklaras av att pannorna levereras utan ett skyddande lager av bivax. Stekpannorna med en diameter på 32 cm och uppåt har ett stödhandtag.

Bäst blir pannan om du steker in den med olja innan du börjar använda den. En djupare förklaring och film på hur du går till väga hittar du här.

OBS! Eftersom kolstålspannor är gjorda av ett lager varmvalsat kolstål kan de lätt slå sig om de används på en värmekälla som är mindre än stekpannans platta yta och bli konkav eller konvex.